Veliki izbor tonera za sve tipove laserskih i ink-jet štampača

BALLOON print nudi veliki izbor toner kaseta svih renomiranih proizvodjača poput: 

HP ,CANON, LEXMARK, EPSON, MINOLTA, BROTHER  i naravno 

 

 

OBNOVA - DOPUNA LASER TONER KASETA 

 

Posotovani, u ponudi imate više najnovijih modela stampaca i MFP-a, za koji su korisnici kako zbog pristupacne cene tako I zbog kvatiteta uredjaja jako zainteresovani. Medjutim problem sakojim se suoce vec posle odstampanih 600 strana , je mogucnost dopune tonera za isti uredjaj a da pritom eksploatacija istog bude ekonomična. Nove kasete su obično iste ili približno iste cenekao i ceo uredjaj.

 

Mi nudimo rešenje! ! ! . Dopunite svoje toner kasete kod nas PO DALEKO POVOLJNIJOJ CENI OD ORIGINALNIH.

 

Nakon preuzimanja od potrošača prazne tonere kasete se vizuelno pregledaju kako bi se ustanovilo da li su svi delovi toner kasete ispravni. Ukoliko želimo biti 100% sigurni,postoji i ispitivanje pomoću testprintera koje nam, omogućava otkrivanje svih mogućih grešaka i nedostataka na toner kaseti. 

  • Nakon vizuelnog pregleda, toner kasete se potpuno i na određen način demontiraju i to je prvi korak u procesu OBNOVE.
  • - Svi demontirani delovi se na ekološki način čiste a osnovni delovi kao što su optički valjak, magnetni valjak, čistači optičkog i magnetnog valjka se menjaju novim. Manji delovi kao što su zupčanici, stifovi i opruge menjaju se po potrebi.
  • - U 100% očišćeno spremište puni se toner prah koji odgovara za taj tip toner kasete.Spremište toner praha se, u zavisnosti od tipa toner kasete, pre ili posle punjenja zatvara zaštitnom trakom.
  • - Posle punjenja toner prahom prelazi se na montiranje toner kasete tj. montiranje delova koji su izmenjeni novim.
  • - Kad je toner kaseta montirana vrši se kontrola kvaliteta pomoću nekoliko različitih testprintera.

Ukoliko je kvalitet otiska i funkcionalnost toner kasete zadovoljavajuća na svim test printerima, testirana toner kaseta dobija markicu kontrole kvaliteta i potom se pakuje u odgovarajuću ambalažu. Ukoliko rezultat kontrole nije zadovoljavajući, toner kaseta se vraća ponovo u proizvodnju. Samo na ovaj način remanufakturirana toner kaseta može izaći u prodaju sa imenom firme BALLOON print. 

Razlika izmedju orginalne i BALLOON print toner kasete je samo cena koja je u proseku i do 40% manja od orginala. 

Zahvaljujući (LongLife) dugotrajnom foto valjku obnova jednog tonera može se vršiti više (3) puta što nije slučaj sa orginalnim foto valjkom jer je njegov vek trajanja jednokratan (u momentu kad je toner kaseta potrošena - prazna orginalni foto valjak je amortizovan).  

U prilici smo koristiti isključivo orginalne tipove toner praha i mastila od renomiranih proizvođača iz Japana, USA i zemalja zapadne evrope, vlasnika sertifikata ISO 9002. Partneri ovih firmi su i orginalni proizvođači tonerovih kaseta. 

 

 

Obnova toner i ink jet kaseta u Europi i svetu! 

U svetu deluje 10.000 kompanija sa 65.000 zaposlenih u obnovi toner i ink jet kaseta. Učešće obnovljenih kaseta u svetskoj potrošnji svih kaseta je prošle godine bio 27%. U Evropi 1400 kompanija obnovi 15 do 20% praznih kaset 

 

 

GARANCIJA 

Za sve naše proizvode i usluge dajemo garanciju 24 meseca kao i garanciju da naši proizvodi i usluge, ni u jednom slučaju, ne oštećuju štampače i fotokopir mašine. 

BALLOON print toner kasete

Naša robna marka - Znak kvaliteta i povernja